KALASATAMA, HERMANNIN RANTATIE 6, 00580 HELSINKI  |   mikaela@malouc.com  |  +358 40 532 0366

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2019 MALOU C.

OSTO - JA TOIMITUSEHDOT

Malou Clothing Companion Oy:n (y-tunnus 2697365-2 ) toimitusehdot voimassa 1.1.2016 alkaen.

 

Malou C. myy tuotteita yksityishenkilöille Suomessa showroom/shopistaan sekä tilaustuotteina. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tarjoamme tuotteillemme tyytyväisyystakuun, joka oikeuttaa sinut tarkistamaan vastaanotetut tuotteet 14 päivän kuluessa ja varmistamaan, että tuote on haluamasi, luvatussa kunnossa ja oikean kokoinen.


TOIMITUSEHDOT

 

Lähetämme tilaamasi tuotteen sinulle heti, mikäli oikea koko löytyy liikkeemme varastosta. Muussa tapauksessa tilaamme tuotteen Tanskan varastolta, jolloin toimitusaika on pidempi. Ilmoitamme sinulle henkilökohtaisesti, jos tuotetta ei ole heti saatavilla, tai jos se on valmistajalta loppu. Tällöin tarjoamme vastaavaa tuotetta tilalle, tai palautamme maksun. Tuotteidemme toimitusaika on 3-14 päivää, riippuen tuotteen saatavuustilanteesta. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen.

 


TOIMITUSTAVAT

 

1) Kirjeposti

(vain kirjeen mitat täyttävät pienlähetykset: 250 x 353 x 30 mm)

Lähetämme tilaamasi tuotteen sinulle postitse kotiin.

 

2) Nouto lähimmästä postista

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä postista. Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

 

3) Nouto lähimmästä pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä pakettiautomaatista. Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta. Voit noutaa lähetyksesi pakettiautomaatista, kun olet vastaanottanut saapumisviestin.

 

4) Nouto myymälästämme

Nouda tilaamasi tuotteet Malou C.n myymälästä Kalasatamasta. Saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla pakettisi saapumisesta. Voit noutaa tuotteesi ma-pe 10-18 tai klo 10-14 välillä.

MAKSUTAVAT

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP-pankki, D Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki. 

 

Luottokortit: Visa, Visa Debit,Visa Electron, MasterCard ja Debit Mastercard, Amex, Maestro, Diners Club, JCB.

 

Verkkopankkimaksamisen maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

 

Paytrail Oyj lunastaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Maksutapahtuma suoritetaan aina suojatussa turvallisessa yhteydessä.  Paytrail Oyj:n toiminta on finanssivalvonnan alaista.

TOIMITUSMAKSUT

 

Alle 150 euron toimituksista veloitamme 10 euron toimitusmaksun, jonka lisäämme laskun loppusummaan. Toimitusmaksu koostuu posti- ja pakkauskuluista. 150€ ylittävät ostokset toimitamme ilman muita kuluja.

VAIHTO- JA PALAUTUS

​Annamme tuotteillemme 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen: voit lähettää tuotteen meille postitse, tällöin palautus on maksullinen tai palauttaa tuotteen myymäläämme. Palautuksen hyvitämme joko käteisenä, pankki/luottokortillesi tai halutessasi lahjakortille. Vaihdamme ja palautamme vain käyttämättömiä ja edelleen myyntikunnossa olevia tuotteita.

REKLAMAATIOT

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen verkkokauppa@malouc.com tai soittamaan numeroomme 040 532 0366.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.Malou Clothing Companion Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.  Rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä annettuja asiakastietoja käytämme käsitelläksemme tilauksenne verkkopalvelussamme, ja tarjotaksemme teille palveluja sekä tietoja sivujemme kautta

 

Toivomme että olet tyytyväinen ostoksiisi ja palveluumme. Mikäli olet tyytymätön, sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta olethan meihin yhteydessä: malou@malouc.com.

 

Tutustu tietosuojaamme

 

Tervetuloa verkkokauppaostoksille!