KALASATAMA, HERMANNIN RANTATIE 6, 00580 HELSINKI  |   mikaela@malouc.com  |  +358 40 532 0366

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2019 MALOU C.

MALOU CLOTHING COMPANION OY:N TIETOSUOJASELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ

 

Malou C. käsittelee kaupan asiakkaiden henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja käytämme tilauksen käsittelemiseksi. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin. 

 

Meille on tärkeää, että tiedät, miten käsittelemme henkilötietojasi. Alla kerromme lisää henkilötietojesi käsittelystä.

Huomaathan, että tämä tietosuojaseloste soveltuu ainoastaan Malou C.:n rekisterinpitäjänä suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn.

Maksutapahtumien osalta rekisterinpitäjänä toimii kulloinkin valittu maksupalveluntarjoaja. Maksupalveluntarjoajan tietosuojaseloste on luettavissa palveluntarjoajan omilta sivuilta: Paytrail

 

YHTEYSTIEDOT

 

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

Malou Clothing Companion Oy (”Malou C.”)

Y-tunnus 2697365-2 

Kuortaneenkatu 5 

00520 Helsinki

mikaela@malouc.com 

+358 40 532 0366 

 

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö: Mikaela Tokola 

 

KERÄTYT TIEDOT

 

Sähköpostilistalle liittyneiltä asiakkailta keräämme rekisteriimme sähköpostiosoitteet, joita käytämme vain uutiskirjeisiin. 

Rekisteröityneistä tai tilauksen tehneistä asiakkaista keräämme seuraavia tietoja:

 

etu- ja sukunimi;

sähköpostiosoite;

postiosoite;

puhelinnumero;

tilaus- ja toimitushistoria;

valittu maksutapa;

mahdollinen asiakaskommunikaatio tai reklamaatiot;

suoramarkkinointiin liittyvät suostumukset ja kiellot; ja

yritysasiakkaiden edustajien kohdalla yrityksen nimi ja y-tunnus. 

 

Lisäksi voimme käsitellä kaikista verkkokaupan vierailijoista eräitä teknisiä tietoja, joita voidaan joissain tilanteissa pitää henkilötietoina. Tällaisia tietoja ovat:

 

IP-osoitteesi;

käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi;

verkkokaupasta etsimäsi tuotteet; ja

sivuhistoria verkkokaupan sisällä. 

 

My look&feel- tyylitapaamisessa käyneiltä asiakkailta keräämme alkukartoituksessa esititetolomakkeen avulla taustatiedot, joiden avulla on mahdollista tarjota toiveiden mukaisia tuotteita asiakkaan tarpeisiin.

 

 

EVÄSTEET JA ANALYTIIKKATYÖKALUT

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme verkkokauppamme käytettävyyttä ja toimivuutta. Lisäksi hyödynnämme evästeitä analytiikkatiedon keräämiseksi ja sosiaalisen median tilien integroimisessa sivustollemme.

 

Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle tallennettava tekstitiedosto. Jos et halua sivustojen tallentavan evästeitä tietokoneeseesi, voit estää evästeet selainasetuksistasi. Tällöin emme voi taata, että verkkokauppamme toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Käytämme Google Analytics -työkalua. Lisää tietoa Google Analyticsin tietosuojasta on saatavilla osoitteessa Google Analyticsin tietosuojaselosteesta.

 

 

MISTÄ SAAMME HENKILÖTIEDOT?

 

Lähtökohtaisesti saamme tämän tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot rekisteröidyiltä itseltään sähköpostilistalle liittymisen myötä tai tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.

 

 

TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA PERUSTEET

 

Henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää seuraaviin lain ja suostumusten mukaisiin käyttötarkoituksiin:

 

  • Tilaussopimuksen täytäntöönpanoon
    Käsittelemme henkilötietoja tilauksen käsittelemistä, vahvistamista ja toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan lisäksi käsitellä tilausta tai tuotetta koskevien reklamaatioiden yhteydessä

  • Asiakasviestintään ja asiakassuhteen hoitamiseen
    Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen.
    Jos otat yhteyttä Malou C.:hen, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn.

     

  • Suoramarkkinointitarkoituksiin
    Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme tai muulla tavoin ilmaissut haluavasi vastaanottaa suoramarkkinointimateriaalia, voimme käsitellä henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointimateriaalia, kuten tietoa tuotteistamme sekä ajankohtaisista eduista ja tapahtumista.

     

  • Sinulla on aina oikeus kieltää sähköinen suoramarkkinointi.
     

  • Henkilötietojen käsittelyn perusteet
    Käsittelemme henkilötietoja hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat velvollisuutemme rekisteröityä kohtaan tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja suostumuksen perusteella silloin, kun rekisteröity on antanut henkilötiedon käsittelylle suostumuksensa sekä oikeutetun edun perusteella ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme, esimerkiksi verkkosivuanalytiikan keräämiseen.

     

  • Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa minä tahansa ajankohtana ottamalla meihin yhteyttä.

 

SÄILYTYSAIKA

 

Säilytämme asiakkaidemme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin lainsäädäntö sitä vaatii tai kuin se on tarpeellista yllä yksilöityjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. 

 

 

HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJARYHMÄT

 

Emme luovuta henkilötietojasi Malou C.:n organisaation ulkopuolisille osapuolille, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:

 

  • Oikeudellisista syistä
    Voimme luovuttaa henkilötietoja Malou C.:n organisaation ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on kohtuullisesti katsoen tarpeellista (i) soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; (ii) petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai (iii) muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

     

  • Valtuutetuille palveluntarjoajille 
    Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalvelusta vastaavalle palveluntarjoajalle. Sopimuksemme palveluntarjoajiemme kanssa sisältävät sitoumukset, joiden mukaisesti palveluntarjoajat sitoutuvat rajoittamaan henkilötietojen käyttöä sekä noudattamaan vähintään tämän tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvastandardeja.

     

  • Nimenomaisella suostumuksellasi
    Voimme luovuttaa henkilötietoja Malou C.:n organisaation ulkopuolisille kolmansille osapuolille muista kuin edellä mainituista syistä, kun meillä on siihen rekisteröidyn nimenomainen suostumus. Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

 

 

HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJARYHMÄT

  • Oikeus saada pääsy tietoihin
    Rekisteröidyillä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa, joita Malou C. käsittelee. Voit halutessasi ottaa meihin yhteyttä selvittääksesi, mitä henkilötietoja käsittelemme sekä mihin tarkoitukseen näitä tietoja käytetään.

     

  • Oikeus vaatia tiedon korjaamista
    Sinulla on oikeus saada virheelliset, epätarkat, vaillinaiset, vanhentuneet tai tarpeettomat henkilötiedot, joita säilytämme, korjatuiksi tai täydennetyiksi toimestamme. Ottamalla meihin yhteyttä voit päivittää esimerkiksi yhteystietosi tai muut henkilötietosi.

     

  • Oikeus vaatia tiedon poistamista
    Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeutettua syytä olla poistamatta tietoa. Tällainen syy voi esimerkiksi olla kirjanpitolaista johtuva velvollisuus säilyttää tietoa.

     

  • Vastustamisoikeus ja oikeus rajoittaa käsittelyä
    Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä tai profilointia, jos tietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista myös muun muassa silloin, kun sinua koskevat tiedot eivät pidä paikkaansa. Lisäksi sinulla on tietyissä erityistilanteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos perusteena on henkilökohtainen erityistilanne.

     

  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
    Rekisteröidyllä on oikeus saada henkilötietonsa meiltä jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa sekä itsenäisesti siirtää tiedot kolmannelle osapuolelle.

     

  • Oikeuksien käyttäminen
    Jos haluat käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, pyydämme lähettämään meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

     

  • Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

 

 

SUORAMARKKINOINTI

 

Mikäli olet antanut suostumuksesi suoramarkkinoinnin vastaanottamiseen tilaamalla uutiskirjeen, voimme lähettää sinulle tiedotteita tuotteistamme, tapahtumistamme sekä eduistamme. 

 

Rekisteröidyllä on aina oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietoja suoramarkkinointiin, markkinatutkimukseen tai profilointiin ottamalla meihin yhteyttä yllä osoitettujen yhteystietojen mukaisesti taikka käyttämällä suoramarkkinointiviestien yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta.

 

 

TIETOTURVALLISUUS

 

Olemme toteuttaneet hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimenpiteitä keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Turvatoimemme on suunniteltu ylläpitämään asianmukainen taso tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden varmistamiseksi.

 

Henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

 

 

VALITUKSEN TEKEMINEN

 

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Malou C.:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

 

Viimeksi päivitetty 24.5.2018