Search
  • Mikaela

TERVETULOA KALASATAMAAN!


Malou C.n viereen aukesi Redi – jälleen uusi kauppakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen elämyksiä ja helpon tavan tehdä ostoksia. Keskus on ”aina auki”, ja saman katon alta löytyy kaikki – näin ainakin mainostetaan. Avajaispäivänä kauppakeskuksessa oli niin kova härdelli, että ainakin itse halusin päästä sieltä nopeasti pois. Samaa on kuultu asiakkaiden suusta: ”sekava”, ”sokkeloinen”, ”ei kovin viihtyisä”, ”samat liikkeet kuin kaikkialla muuallakin”.

Kalasatama on vielä melkoinen rakennustyömaa, meidän naapuriin rakentuu samaan aikaan 3 eri taloa. Liikkeemme sijaitsee vain 200 metrin päässä metroasemalta, kun vain lähtee rohkeasti kävelemään Hermannin Rantatietä kaupungista pois päin ohi näiden rakennustyömaiden.

Mos Mosh -naisella on asenne kohdillaan ja sydän paikallaan! Meera leather jacket (289€) on ihanaa, pehmeää lampaannahkaa. Siitä toinen väri on konjakki

MITEN KILPAILLA KAUPPAKESKUKSEN KUPEESSA?

Toivon onnea kaikille yrittäjille, jotka Rediin ovat lähteneet! On vain hyväksyttävä, että me pienyrittäjät emme pysty menemään kauppakeskuksiin korkeiden vuokrien vuoksi, en tosin sitä haluaisikaan. Emme myöskään voi kilpailla aukioloajoilla tai laajoilla mallistoilla. Sen sijaan Malou C. tarjoaa aina henkilökohtaista palvelua, ja lisäksi asiakas voi varata My Style- ja Private party -palveluita. Toivonkin, että osa Kalasatamaan suuntaavista asiakkaista löytäisi myös meille Malou C.lle ja arvostaisi huolella suunniteltua tuotevalikoimaamme. Me todella perehdymme asiakkaiden tarpeisiin, kun heidät liikkeeseen saamme.

MIKSI OLEN YRITTÄJÄ?

Ei arvaisi, minkä verran takana on työtunteja siinä vaiheessa, kun asiakasta palvellaan hymy huulilla, ylpeänä ja toiveikkaana, että sopiva tuote tai asukokonaisuus löytyisi. Juuri te asiakkaat saatte minut yrittämään parhaani. Se tunne, kun takana on onnistunut asiakasilta ja asiakkaat lähtevät halaten, silmät loistaen ja onnellisina uusista vaatteistaan. Se ilo, kun olemme onnistuneet rakentamaan inspiroivia asukokonaisuuksia, kuvia tai vaikka kilpailun, joka saa sadat ihmiset kommentoimaan. Se ylpeys, kun tuhannet tuntemattomat näkevät julkaisusi, joka innostaa asiakkaat tulemaan luoksesi ja haluamaan itselleen juuri samanlaisen setin. Etenkin se, kun asiakas saa itsevarmuutta, löytää oman tyylinsä, näyttää upealta ja huomaa sen itsekin. Kun asiakas saa vielä kaupan päällisenä juuri hänen arjessaan toimivat asukokonaisuudet – se onnistumisen tunne palkitsee minut yrittäjänä.

Mos Moshin Jenny heittäytyi avajaisissa jälleen malliksemme. Päällään upea Blake Versailles puku. Blazer (239€) ja housut (149 €)

KIITOS TEILLE KAIKKILLE!

Tämä blogi on omistettu kaikille teille ihanille asiakkaille, jotka olette meillä uskollisesti asioineet. Teille, jotka olette tulleet uteliaisuudesta sisään ja ihastuneet konseptiimme. Teille, jotka olette meitä suositelleet ja jakaneet julkaisujamme. Myös teille, jotka olette lounaspöydässä ottaneet puheeksi, että meiltä saa toimivia työvaatteita. Kiitos teille, jotka tulette ensimmäiseksi katsomaan, olisiko meillä etsimäänne. Lisäksi kiitos teille, jotka tulette jatkossakin ja tuotte vielä ystävän, työkaverin tai puolison mukananne.

Tarjan päällä nahka näyttää todella hyvältä! Seleted Femmen Marlen jacket (199,99) on yksi valikoimamme kulmakiviä ja asikkaidemme luottovaatteita.

Malou C. on myös miehille. Tässä Renellä PBO:n villakangastakki (349 €), whyredin chinot (149€) ja Zitor-tennarit (220€) ja PBO:n croco-salkku (249 €)

Kiitos kaikille teille, jotka toivotte meidän oikeasti onnistuvan!

Lämmöllä,

Mikaela#Whyred #MosMosh #RuedeFemme #PBO

201 views