Search
  • Mikaela

IHANAA, PIAN ON JOULU!
Me suhtaudumme jouluun vähän eri tavoin. Toisille tämä on vuoden stressaavinta aikaa, 
toisille ihan parasta. Itse olen kuulunut ensimmäisiin, niihin jotka lähinnä kärsivät tästä vuodenajasta. Kunnes nyt ihan viimeiset vuodet olen oppinut pysähtymään ja jopa nauttimaan joulunajasta, edes vähän. Pyrin viettämään vähän enemmän aikaa läheisten ihmisten kanssa, nauttimaan juuri niistä kiireettömistä hetkistä, joita ei tämänkään yrittäjän elämässä ole turhan monia. Yleensä juuri nyt on kiire, pakko ehtiä, juosta, ostaa ja tehdä. Onko ja mitä meidän oikeasti on pakko? Voisiko alisuorittamisesta tulla uusi trendi? 


Ja jos tarkemmin mietitään, oikeastaan pimeys ja tämä vuoden aika on ihana tekosyy ottaa vähän iisimmin, käpertyä kainaloon, vetää villasukat jalkaan, juoda glögiä ja syödä suklaata tai tavata ystäviä. Toisaalta on ihanaa mennä yön pimeydessä ykköset yllä, hyvässä seurassa ja juhlia sydämen kyllyydestä ja sitten seuraavana päivänä potea kotona. Toiset meistä jatkavat reippailua läpi joulukuun, kuin tässä ajassa ei olisi mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Kaikki me siis selviämme joulusta tyylillämme. Ja koska joulu tulee joka vuosi kokosimme yhteen Malou C.n joululahjaideat, jotta sinun joulusi voisi tänä vuonna olla hieman vähemmän stressaava
.1. ANNA LAHJAKSI JOTAIN, MILLE ON KÄYTTÖÄ IHAN JOKA PÄIVÄ.

Selected Femmen Sadie-pant (59,99 €) ovat täydellisen mukavat niin joulunpyhinä kuin töissä rennompina päivinä. Koot XS-XL.
 Selected Femmen Mahina-kaulahuivi ( 79,99€ ) tai Second Female Gitta pipo ( 55€ ) tuovat lämpöä läpi talven.
Margbergin Vanilla-pikkulaukku ( 85 € ) tai Mila-hanskat ( 69 € ) tai uutuus Lova-korurasia ( 69 € ) 
Second Female:n harmaa ohut Misha-neuletakki ( 119 € ) on ihana vetää vaikka pyjaman päälle.

Markbergin ihana uutuus Lova- korurasia (69 €). Lahjaidea, joka kulkee matkassa mukana.
 Pieni, punainen (39 €) sopii jouluun ja sisäänhän voi piilottaa vaikka sormuksen! 
2. ANNA LAHJAKSI JOTAIN, MIKÄ ON OIKEASTI TOIVELISTALLA.

Monelle pehmeä paketti on pettymys, jos se sisältää jotain mikä on äidin mielestä ihana, mutta ei omasta mielestä. Mutta toisaalta aika moni ilahtuu pehmeistä paketeista, jos siellä on jotain, jota on pitkään jo toivonut – parasta siis kirjoittaa joulupukille! ( Eli vinkata Whatsapp:illa tai jakaa vaikka jutun kuvat Facessa :D ).Mitä sinä toivoisit pehmeään pakettiin tänä vuonna?
 Meiltä löytyy lahjaideoita niin koruista ja kynsilakoista asukokonaisuuksiin.

3. ANNA LAHJAKSI LAHJAKORTTI.

Monelle meistä pieni paketti kuoressa on joulun toivelahja. Kun annat lahjakortin ja valitset sille juuri sinun kukkarolle sopivan summan, lahjansaaja voi itse päättää mitä hän tarvitsee ja milloin hän haluaa lahjansa käyttää tai se voi olla osa suurempaa hankintaa, jota muuten ei raaskisi ostaa.

Lahjakortin voi antaa joko korttina tai sähköisenä versiona – valitse sinulle sopiva summa ja vaihtoehto ja me postitamme sen suoraan kotiisi.TILAA LAHJAKORTTI TÄSTÄ4. ANNA LAHJAKSI LAATUA.

”Köyhän ei kannata ostaa halpaa” on vanha sanonta, jossa on yhä vinha perä. Jos arvostat sitä, että vaate kestää, pysyy hyvänä, näyttää hyvältä pitkään, kannattaa katsoa minkä laatuisen tuotteen ostaa.
Hyvä kangas, neule tai nahka on aina sijoitus kestävämpään tuotteeseen, josta on oikeasti iloa, kun vaate kestää ja vain paranee käytössä. Tähän kategoriaan menee ehdottomasti nahka. Nahkahousut ovat täydellinen lahja, vaikka itselle! Ne ovat parhaimmillaan villan kaverina ja kumpikin materiaali on päällä ihana juuri talvella. 


Second Female:n Brook V-neck neule ( 165 € ) on ihana juuri kapeiden housujen tai farkkujen kanssa, suorastaan de luxe juuri nahkahousujen kanssa, tässä Selected Femmen Sylvia strecth leather pants

( 369,99 € ) ja neuleen alla Whyred:n Jou- silkkipaita ( 180 € ) Markbergin laukut ovat super ihania ja laadukkaita – monelle meistä kelpaisi useampi laukku tältä upealta brändilta. Kuvassa punainen uutuus Vega Crossbody Bag ( 189 € )


5. LAHJAKSI JOTAIN PIENTÄ.

Lahjan ei aina tarvitse olla iso tai edes hirveän kallis. Silti varmasti jokainen arvostaa hyviä nahkahansikkaita, Markbergin Mila-käsineet ( 69 € ) tai miten olisi Markbergin nahkainen korurasia hänelle, jolla on jo kaikkea? Kaunis paketti tuo iloa niin lahjan antajalle kuin sen saajalle, henkilökohtainen viesti, vinkki mitä paketti sisältää, kertoo, että olet halunnut nähdä vaivaa.

6. ANNA LAHJAKSI HENKILÖKOHTAINEN TYYLITAPAAMINEN!


Second Female:n Brook-neule ( 195 € ) Silver blue värisenä. Mos Moshin Brooks viskoosipaitis ( 119 € ) sekä uuden merkkimme Whyred:n vahapintaisethousut ( 140 € ). Markbergin Amira-laukku ( 99 € ) sekä Style Snobin säänkestävät kengät ( 179 € )Voisiko kukaan toivoa parempaa kuin yhteensopiva asukokonaisuus? 

Meiltä se järjestyy, kun annat lahjaksi henkilökohtaisen
 "My look and feel" -tyylitapaamisen ja Malou C.n lahjakortin. Tällöin lahjan saaja voi itse valita, milloin hän pääsee tulemaan tyylitapaamiseen, hän voi varata sopivan ajan ja päättää, mitä hän oikeasti tarvitsee. Me rakennamme asukokonaisuudet yhdessä ja aina yhteen sopien. Tämä on erityisen ihana palvelu silloin, kun asiakas on vaikka palaamassa äitiyslomalta töihin, menossa työhaastatteluun tai vaihtamassa työpaikkaa – joskus siellä kaapissa ei ole ihan oikeasti paljon mitään päälle pantavaa, joskus siellä on aivan liikaa ja kaappia pitää karsia. Täällä mietimme yhdessä, mikä on se oma tyyli, mitä yhdistelmiä haluaa oikeasti käyttää ja mitä olemassa olevaa valittuihin asuihin voisi yhdistää.
7. SUOSI PIENIÄ YRITTÄJIÄ.

Moni meistä pienistä yrittäjistä jäävät jouluna jättien jalkoihin. Alet, tarjoukset ja lahjavuoret sekä kuvastot vyöryvät kotiin, mutta mitä jos tänä vuonna tietoisesti miettisit, mistä lahjasi ostat, kuinka paljon ja mitä oikeasti annat, lahjoitatko hyväntekeväisyyteen vai tuetko pieniä yrittäjiä. Tukemalla pieniä toimijoita monelle meistä tulee parempi joulu.

 Kiitos esimerkiksi LukLable:n Tiialle, jolta saimme nämä ihanat lahjapakkaukset ja materiaalit näihin kuvauksiin. 
Me Malou C.llä ostamme joulukukat tutulta kauppiaalta. Kotiin hankin tuoretta ja läheltä niin paljon kuin mahdollista, toisaalta en haluaisi antaa lahjaksi mitään turhaa – ihaninta on kun lahja on oikeasti toivottu ja saajalleen sopiva.

Kortti ja paperit Luklabel-valikoimasta, tutustu ihaniin joulun tuotteisiin Luklabelin kotisivuilla.

www.luklabel.fi8. ANNA LAHJA ITSELLE.Se tärkein: muista itseäsi. Kiitä siitä, että olet ollut, ahkera, ihana, aikaansaava, ehtivä, jaksava, pyyteetön, palveleva, muistava, kuunteleva, kärsivällinen, rakastava, tiukka, määrätietoinen, lempeä tai lepsu, äiti, kollega, vaimo, rakastaja, ystävä tai olet ollut ihan vain oma itsesi. Sinä olet selvinnyt vuoden loppuun ja jos jouluna kukaan ei muista kysyä: mitä sinä oikeasti toivot? Kysy se itseltäsi ja toteuta edes yksi toiveesi, iso tai pieni.Hyvää joulun aikaa kaikille asiakkaillemme! Me autamme sinua mielellämme, pienissä ja isoissa pukeutumisen asioissa sekä lahjavalinnoissa.Lämmöllä, 

Mikaela
Varaa aika tyylitapaamiseen tästä.

Tai vinkkaa, että meille sen voit varata juuri itselle sopivaan aikaan.


Verkkokauppaamme pääset tästä, josta löydät niin lahjavinkkejä kuin lahjakorttimmekin.#SecondFemale #MosMosh #Markberg #Whyred #Luklabel

119 views