Search
  • Mikaela

MY LOOK AND FEEL – SOPIVA TYYLI JUURI MINULLE!


Kiireinen A-lehtien myyntipäällikkö, kolmen lapsen äiti Marja Selle valitsi syksyn uutuuksista itselleen sopivimmat asukokonaisuudet ja kuvasimme hänet ”tyylitapaamismallinamme” Malou C.n tiloissa Vallilassa.

”LUOTTOVAATTEET PELASTAVAT, KUN AIKATAULUT PETTÄVÄT" Monilla meistä aikuisista naisista arki on todella hektistä, aikaa itselle ei tunnu olevan, eikä aikaa vaatekaupoilla juoksemiseen sitäkään vähää. Myös ongelmat ovat usein samanlaisia: kaapit pursuavat vaatteita, mutta silti sieltä ei löydy mitään päälle pantavaa. Vaatekoko tai kroppa on muuttunut ajan tai lasten myötä niin, etteivät vanhat vaatteet enää istu tai ne näyttävät vanhanaikaisilta. Tai sitten päälle on jäänyt liian nuori tai liian tätimäinen tyyli. Monet meistä eivät tunne vartalotyyppiään tai näe mikä itselle sopisi. Näin oli myös Marjalla, kiireisellä kolmen lapsen äidillä jonka arki pyörii ihan muiden asioiden kuin oman vaatekaapin ympärillä. Marja oli ”My Look and Feel” -mallina täydellinen. Häneen Malou C:n konsepti osui ja upposi heti ensi tapaamisella; hän yllättyi itsekin, miten hyvältä asuvalinnat näyttivät! Ja mikä parasta: arki tuntui helpottuvan heti uusien luottovaatekappaleiden myötä. Suosikeiksi muodostuivat Mos Moshin Blake-housut, Selected Femmen silittämättä siistit paitikset sekänahka- ja neuletakki. Näihin vaatteisiin oli helppo yhdistää vanhojakin vaatteita.

Marja valitsi ilolla suosikkipaitansa Selected Femmen Dynella-paitiksen, syksyn uutuusvärinä viininpunaisena. Se yhdistettiin Mos Moshin joustaviin Victoria-farkkuihin ja Mos Moshin Blake-blazeriin. ”ENNEN PENGOIN ALE-LAAREJA” Myös Marja kuuluu niihin, joilla ei ole ollut lempimerkkejä tai -kauppoja. Asiointi Malou C:llä oli iso kontrasti ale-laarien penkomiselle ja kiireessä vaatteiden rekiltä nappaamiselle. Se oli myös ”perheen äidin tapa säästää”, kun ei törsätty vaatteisiin. Hänellä ei kuitenkaan ollut oikein mitään järkevää päälle pantavaa. Aina kotiin päästyään vaatteissa tuntui olevan jokin pielessä: koko, mitoitus tai huono yhdisteltävyys. Verkkokaupat ovat sinänsä kiireisille naisille käteviä, kun se on ajasta ja paikasta riippumatonta, mutta vaatteiden valinta verkkokaupoista on vaikeaa. Vaatteet pitää sovittaa kotona ja ei-sopivat tuotteet pitäisi muistaa palauttaa. Yhteistä Malou C:n asiakkaille on, että he haluavat henkilökohtaista palvelua, itselle sopivia vaatteita, asukokonaisuuksia helposti ja niin että ihan heti ei tarvitse ostaa yhtään mitään.

Second Femalen Brook-neule (165€) ja pipo ovat ihana yhdistelmä Selected Femmen Marlen–nahkatakin kanssa (199,99€). Jalkaan vain farkut, suorat housut tai tässä kuvaan valittu Rue de Femmen keinonahkainen hame, joka tuo asuun tyttömäisyyttä. Markebergin Fenya-bag (259€) on täydellinen ja reilun kokoinen työlaukku, johon sopii monen kokoinen kannettava. HENKILÖKOHTAINEN KÄYNTI KANNATTAA Varaamalla henkilökohtaisen My look and feel -tyylitapaamisen keskitymme sinuun. Asiakas saa käyttöönsä rauhalliset tilat ja 1,5-2 tuntia ammattilaisen aikaa. Aloitamme tapaamisen aina alkukartoituksella: minkälainen on asiakkaan vaatekaapin tila, tarve ja elämänvaihe, kuuntelemme toiveita ja hahmotamme hänelle sopivan tyylin. Tapaamisen aikana ehdimme rakentamaan asiakkaalle 3-5 settiä ja miettimään minkä kanssa ”avainasuja” yhdistellään: löytyykö kotoa jo jotain settiin sopivaa ja onko asuissa jotain, joihin asiakas haluaa palata myöhemmin vai ottaa ihan kaiken heti mukaansa? Yleensä mukaan lähtee useampi tuote.

Pukeutuminen helpottuu, kun asut suunnitellaan valmiiksi asiakkaalle sopien sekä keskenään yhteensopiviksi.

Supersuosittu Second Femalen Brook–neuletakki (199 €) on nyt saatavilla pehmeän roosan sävyssä. Asuun sopivat hyvät Mos Moshin Athena Super Skinny -farkut (119 €) ja raikas valkoinen, Selected Femmen Damina-paitis (49,99€) – yksi ehdotus syksyn luottosetiksi. Markbergin Amira-pikkulaukussa (99€) kulkevat mukana tärkeimmät tavarat: puhelin, lompakko, huulipuna ja avaimet. ”NYT VOIN KESKITTYÄ OLEELLISEEN ” Marjan arvio tyylipalvelusta oli ilahtunut: ”Näiden luottovaatteiden avulla saan aina päivään tarvitsemaani potkua ja koko olemus kohenee. Jos siis on huono aamu tai ’pussahtanut olo’, niin valitsen aina jalkaani Blake-housut tai Dynella-paitiksen - oloni on heti itsevarma, nuorekas ja tiedän näyttäväni asialliselta ja hyvältä. Kivaa on ollut myös se, että Mikaela on aina ehdottanut jotain mitä en olisi itse koskaan valinnut; aiemmin keväällä bomber-takin tai vaikka tämän roosa-paitiksen. Ja yleensä ne ovat juuri ne vaatekaappaleet, joista iloitsee eniten, sillä ne ovat jotain uutta ja persoonallista. Parasta on myös se, että vaatteet ovat mitoitukseltaan aikuiselle tehtyjä.

Mos Moshin upea uusi silkkipaita sopi marjalle täydellisesti! Täydellinen ”parempi paita” töihin, joka toimii ihan sellaisenaan ilman jakkua tai neuletta, mutta jonka päälle on helppo heittää vaikka nahkatakki tuomaan särmää.

Me tarjoamme aina asukokonaisuuksia ja ehdotuksia itselleen ja omaan tyyliin yhteensopivaksi ja niin, että asuista löytyy särmää, naisellisuutta, minimalistisuutta, trendikyyttä tai asiallisuutta – aina asiakaslähtöisesti. TERVETULOA KOKEILEMAAN! Henkilökohtainen tyylitapaaminen on maksutonta. Ajan voi varata arki-aamuihin 9-11 välille tai joko keskiviikko- tai perjantai-iltaan. Jos sopivaa aikaa ei löydy, ota yhteyttä niin sovitaan aika. Malou C:n palvelu perustuu henkilökohtaisuuteen, kumppanuuteen ja siihen, että olemme enemmän kuin vaateliike. Haluamme aidosti sinun löytävän parhaan version itsestäsi, lisää itsevarmuutta, osaamista korostaa parhaita puolia tai uskallusta kokeilla jotain mitä ei ole ennen käyttänyt. Missiomme on myös, että turha ostaminen vähenisi. Rakentamalla asiakkaan kanssa yhteensopivaa ja aikaa kestävää vaatekaappia vähennämme hutiostoksia ja sitä kautta luomme kestävää tulevaisuutta – ja tyytyväisiä asiakkaita. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan! Tyyliterveisin, Mikaela Lue lisää MY LOOK AND FEEL - palvelusta


459 views