Search
  • Mikaela

JUHLAT KAUPUNGIN YLLÄ


Tunnelma oli katossa, jännitys tuntui vatsassa asti, h-hetki koitti 9.6 klo 14.30, jolloin vedimme Malou C.n kesämuotinäytöksen Clarion Helsinki hotellin 16. Kerroksessa. Miten kaikki sitten sujui? Siitä kerromme tässä kesäisessä jutussamme. Tervetuloa mukaan!

Muotinäytös Helsingin kattojen yllä, upealla ulkoaltaalla oli ilman muuta tarjous, josta ei voinut kieltäytyä.

MIELETÖN MAHDOLLISUUS OLLA MUKANA

Kaikki lähti edellisestä blogijutustamme, jolloin saimme kutsun ja mahdollisuuden olla mukana Clarion Helsinki -hotellin asiakkaan kesäjuhlissa tuottamalla iltapäivään muotinäytöksen. Totta kai vastasimme ”kyllä”. Olihan tämä ”Once in a Lifetime” –kokemus, puitteet olivat upeat ja tästä tulisi niin hieno! Ajatus oli, että teemme ihan pienen näytöksen. Käytämme omia mallejamme, oikeita ihmisiä, niin kuin Malou C:n jutuissa yleensäkin. Näytös olisi kiva lisä Clarionin asiakkaan Egencian järjestämiin kesäjuhliin. Samalla se olisi Malou C:lle mahdollisuus olla paikalla pop up –kauppansa kanssa, tarjota asiakkaille kesämalliston parhaita paloja ja näytöksen asuja paikan päällä.

Jenny oli upea ja tyttömäinen Mos Moshin Penelepo-mekossaan. Tarinaan liittyi romanssi – kohtaaminen kesäyössä.

Lavalle saapui komea Janne päällään Selected Hommen kirkkaansininen puku ja jalassa rennosti tennarit.

Niinhän siinä kävi, että tämä nuori pari lähti yhtä matkaa kotiin, taisivat viettää Clarionissa hotelliyönkin – leikisti siis.

VALMISTA VIIME TIPASSA

Aika aina kiitää ja niin tälläkin kertaa, olimme yhtäkkiä enää muutaman viikon päässä näytöksestä. Tuli pikkuisen kiire valita asut, sovittaa ne mallien päälle, valita biisit, sopia näytöstreenit, tehdä koreografia, harjoittaa mallit, kirjoittaa juonnot sekä viimeistellä asut. Teimme kaiken tämän ensimmäistä kertaa. Näytöksessä olemme toki olleet mukana aiemminkin, mutta että tuottaa myös koreografia, juonnot, aikataulutus ym.

Mos Moshin edustaja Jenny edusti merkkiään upeasti: tässä supersuosittu Blake-puku sinisenä, alla Tilda-paitis. Jalassa Terhi Pölkin Brandon heels –kengät.

Mos Mosh -naisten sisääntulo. Tällä naisella on asenne kohdillaan ja Blake-puvulla pärjätään tiukoissakin tilanteissa.

Odotus muuttui kihelmöiväksi jännitykseksi. Ensimmäisten treenien jälkeen helpotti hieman, kun mallit olivat sovittaneet asunsa. Seuraavan kerran helpotti vähän lisää, kun mallimme sisäistivät kaiken nopeasti harjoituksissa Clarionissa. Lopulta esityspäivä koitti, perjantaina saimme meikit ja kampaukset ja vedimme kenraalin suhteellisen kunnialla läpi. Itse tilaisuus sujuikin sitten melkein ilman kommelluksia ja lopputulokseen kaikki tuntuivat olevan tyytyväisiä. Tunne oli huipussaan kun mallit selvisivät kunnialla maaliin ja allekirjoittanut spiikeistään.

Kaikki meni pääosin hienosti, mitä pienistä jos kenraalissa yksi unohtaa vaihtaa asun kokonaan ja toinen ei muistanut vaihtaa blazeria.

Mallimme selvisivät rooleistaan ja sisääntuloista upeasti ja esiintyivät mahtavalla asenteella. Jussilla PBO:n neljässä värissä saatavilla oleva puku, sekä salkku ja kengät, jotka saapuvat mallistoomme syksyllä. Tarulla upea silkkitoppi ja hame, jotka näyttävät mekolta, mutta toimivat erikseen. Päällä Selected Femmen Marlen-nahkatakki, joka tuo asuun sopivasti särmää. Miialla keskellä PBO:n upea stretch-silkkinen Macon-mekko.

Tässä sisääntulossa katsojat pääsivät mukaan pieniin juhliin ja Pauliina oli vastavalmistunut, kuten oikeassa elämässäkin. Luonnollisesti silloin kuvioon kuuluivat kukat Kampin Kaivokukasta, skumpat ja selfiet. Pauliinalla päällään YAS:n upea pliseerattu Tiana-dress.

Yleisöllä oli mielettömät oltavat – näkymät 16. kerroksesta moneen suuntaan, mahtava päivä, tarjoilut ja hyvää seuraa.

Kaikkien mallien lookit olivat mielettömän onnistuneita. Kiitos Pauliinalle meikeistä ja Jaana Paavilaiselle upeista hiuksista!

Hyvää kesää kaikille! Elokuussa jatketaan ”Back to work -teemalla” ja muistattehan, että päämallistot saapuvat heti elokuun alusta – varaa siis hyvissä ajoin oma ”My Look and Feel” –tyylitapaamisesi tai Private party -ilta ystäville tai kollegoille!

Kesäterveisin,

Mikaela

TUTUSTU PALVELUIHIMME I VARAA AIKASI NYT!


252 views