Search
  • Mikaela

UNELMIEN ASIAKASSUHDE


Joulukuun mallimme Sarri Veijola on Lindström Investin asiakkuuspäällikkö ja Malou C.n asiakas. Malou C. on Lindström Investin vuokralainen ja Sarrin asiakas. Kohtaaminen Kuortaneenkadulla kesällä 2015 oli molemminpuolista innostusta heti ensi tapaamisella.

Sarrin tyyli on rennon asiallinen, usein erittäin naisellinen. Sarrin olemuksessa on ripaus rokkia ja ihanaa asennetta, joka saa näkyä pukeutumisessakin. PBO:n mukavat jersey-kankaiset Beverly-housut 139 € ovat Sarrin ehdoton suosikki ja ne löytyvät hänen kaapistaan sinisenä ja mustana. Paitana yhdistimme asuun Second Female:n uudesta mallistosta laskeutuvan Indee-puseron 135 €, joka toimii ihan sellaisenaan. Sarri ihastui Malou C. konseptiin ennen kuin yritys oli edes olemassa ja piti Malou C.n ajatuksesta tehdä asiat eri tavalla: olla enemmän kuin vaateliike ja tarjota asiakkailleen personoitua pukeutumista ja laadukkaita skandinaavisia brändejä. Itse puolestani ihastuin välittömästi vuokraemäntäni itsevarmaan ja persoonalliseen tyyliin; tunsin välitöntä ihailua Sarrin saapuessa tapaamiseen huikeat korkokengät jalassaan.

Sarrilla jalassaan Style Snob Copenhagen –malliston mokkanilkkurit 169 €, joiden korot ovat Sarrille aivan arkikorkuiset. Housut ovat super suositut Mos Moshin Blake pantit sinisenä 139 €, joihin yhdistimme snow white –värisen Blake-blazerin. Alla oleva pusero on Sarrin oma ja viime kevään YAS-mallistoa. Meille on tärkeää, että vaatekappiin tulee jatkumoa ja asut yhdistyvät jo olemassa olevaan.

Perinteinen kauppapaikka ruuhkaisessa keskustassa tai vilkkaassa kauppakeskuksessa pitkine aukioloaikoineen ei houkutellut, vaan sen sijaan rauhallinen katutason tila trendikkäässä Kalasatama-Vallila-Pasila-keskiössä vanhassa teollisuuskiinteistössä tuntui juuri sopivalta vaihtoehdolta. Etenkin kun ajatuksena oli pitää aukioloajat joustavina ja pitää kauppaa auki vain keskiviikosta lauantaihin, muuten sopimuksen mukaan.

VALINTOJA VATSATUNTEELLA Molempien naisten vaisto lokaation suhteen osui oikeaan: ympärillä sijaitsee lukuisia isoja yrityksiä, mm. Sonera, Elisa, Nets, Nordea, OP-Pohjola, jotka ovat täynnä kiireisiä naisia, Malou C.n potentiaalisia asiakkaita. Heistä moni onkin jo Kuortaneenkadulla asioinut. Kauppapaikalle pääsee todella monesta suunnasta ja autolla aivan oven eteen etenkin illansuussa. Monelle Malou C. on kotimatkan varrella. Tänne on asiakkaiden mielestä mukava poiketa, kun tietää, että valikoimaa ei ole liikaa ja asiakasta autetaan aina löytämään juuri hänelle sopivat asut. Asiakasilloissa tilat ja palvelu varataan omaa työ- tai ystäväryhmää varten tarjoiluineen. Samoin henkilökohtainen My Look and Feel -tyylitapaaminen on usean asiakkaan valinta silloin, kun vaatekaappi halutaan päivittää kerralla kuntoon.

SUJUVAA YHTEISTYÖTÄ Myös Sarri on kantanut kiitettävästi kortensa kekoon Malou C. konseptin tunnettuuden edistämiseksi ja varannut illanviettoja ystävilleen, jotka ovat ottaneet sen erittäin hyvin vastaan ja Malou C. on saanut sitä kautta uusia vakiasiakkaita. Samoin Lindström Talolla pidettävä pop up kauppa, ”Malou C. on Wheels” on vakiinnuttanut paikkansa ja Lindstöm Talon väki mm. Lindström, Unicef , Plan ja Mars osaavat jo odottaa säännöllistä pyörillä kulkevaa kauppaa.

ALAA VOI VAIHTAA JA ASENTEEN VALITA Sarri on vaihtanut alaa 20 vuoden jälkeen hotelli ja ravintola-alalta. Häneen on iskostunut ”asiakkaalle annetaan aina vähän enemmän” –asenne, jolloin yhteistyö sujuu ja ylittää odotukset, myös kiinteistöbisneksessä. Tähän asiakaskokemukseen voin myös itse yhtyä. Talon kaikki vuokralaiset kutsutaan vuosittain joululounaalle lahjoineen ja musiikkiesityksineen, ja se jos jokin on osoitus siitä, että meitä vuokralaisia arvostetaan. Sarrin nykyinen työnkuva on monipuolinen; siihen kuuluu paitsi uusien toimitilojen esittelyä ja sopimuksia, niin myös olemassa olevista asiakkuuksista huolehtiminen. Lindström Talolla kaikuu Sarrin korkojen kopina, hän on näkyvä hahmo ”talon väkeä” ja tunnettu valloittavasta hymystään ja positiivisesta asenteestaan.

Tässä kunnostetaan Planin uusia toimitiloja, joista aukeaa huikea näköala Kalasatamaan ja Suvilahteen.

Kuva: Mikaelan kännykällä. Lindstöm Talon auditorio taipuu pop up kaupasta juhlasaliksi.

Sarri tunnustautuu täysin jouluihmiseksi. Hänen kotonaan koristelut ja joulun valmistelut aloitetaan jo marraskuussa. Hänelle joulun aika on myös ihanaa aikaa töissä, kun hän saa ilahduttaa asiakkaitaan, järjestää joulutapahtumia ja koristella myös toimiston julkitilat jouluun.

Mikaelalla on päällään Selected Femmen kevään pre spring –malliston Lava dress 89,99. Punainen korosteväri on Mikaelan tavaramerkki, vähintään se näkyy kynsissä ja huulissa.

HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYSTÄ UUDELLE VUODELLE Asiakaspalvelu on unelmatyötä, jota täytyy tehdä tunteella. Täytyy olla aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja hänen tarpeistaan, olla lähellä ja ylittää asiakkaan odotukset. Parasta sekä Sarrin että Mikaelan työssä onkin tyytyväinen asiakas. Tärkeitä ovat myös nämä hetket, kun kiireisen syksyn jälkeen saa hetkeksi hiljentyä ja olla kiitollinen kuluneen vuoden aikaansaannoksista ja asiakassuhteista. Joulun pyhinä molempien naisten kodeissa kootaan pöydän ympärille rakkaat ihmiset ja joulua juhlitaan perinteisin menoin. Sarrin perhe puetaan joulun väriteeman mukaisesti ja lahjojen suhteen tulee kuulemma vähän ”överit”. Mikaelan jouluun kuuluvat joululaulut ja tärkeintä on ruoka ja rento tunnelma. Haluamme yhdessä toivottaa teille, rakkaat asiakkaamme, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Mikaela ja Sarri

#YAS #SecondFemale #PBO #StyleSnob

563 views