Search
  • Mikaela

EDUSTAVANA UNELMATYÖSSÄ


Tällä kertaa malliksemme heittäytyi Mos Moshin edustaja Jenny Anttila. Valmistauduimme juhlatunnelmiin ja juttelimme samalla, miltä tuntuu, kun työnä on super coolin vaatemerkin edustaminen. Kuvauspaikkana meillä oli upea Konepajahalli Telakkarannassa.

Mieluisan vaatemerkin edustaminen on varmasti monen tytön unelma. Aivan mahtava työ se onkin, sanoo jo 8 vuotta Villatremondolla Mos Moshia edustanut Jenny Anttila. Myyntiedustajan työ on monipuolista ja jokainen päivä on erilainen mallistopalavereista ja messuista hektisiin myyntijaksoihin.

Koldinghusin linnassa pidettiin mallistopalaveri kesäkuussa, jossa esiteltiin Mos Moshin kevään päämallisto SS2017. Jokainen asiakas on erilainen: on putiikin pitäjiä, laivojen Tax free -shoppeja, isoja tavarataloja tai life style -kauppoja. Silloin tarvitaan näkemystä ja ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnasta, jotta saadaan juuri heille sopiva valikoima ja Mos Mosh -merkki edustavasti esille.

Jenny Ruoholahden Villatremondon toimistolla kesämalliston keskellä. Jalassa Blake-housu nahkaisena, jonka hinta 349 €

Jennyn työlook on yksinkertaisen cool, ajaton ja iätön, mutta asussa on aina oikeanlaista asennetta. Tässä Jennyllä on jalassaan supersuositut Blake-housut nahkaisena 345 €, Blake Blazer 175 €, jonka alla Corvey tee 69 € ja Terhi Pölkin Brandon Heels 245€.

Jennyn työlookina on usein Blake-housut, nahkaisina tai kankaisina, sekä blazer, joka toimii hyvin myös farkkujen parina. Blake-housu muuntautuvat kätevästi pikkutunneillekin sopivaan asuun. Usein matkaan lähdetään suoraan töistä, joten laittautumisesta on selvitä pienellä freesauksella; blazer heitetään narikkaan ja jalkaan vaihdetaan vähän korkeammat korot.

PASSION. LOVE. HEART

Mos Moshin tuotteissa ja suunnittelussa näkyy ja tuntuu brändin lupaus. Jennylle onkin mahtavaa edustaa merkkiä, joka tuntuu täysin omalta. Merkillä on vahva oma design-DNA, ja moni asiakas on merkille sydämensä menettänyt. Malou C.n asiakaskunnassa on syntynyt Mos Mosh -fanijoukko, jotka ovat ottaneet merkin omakseen. Tuotteissa, erityisesti insinöörin tarkkuudella tehdyissä housuissa, on sitä jotain. Asiakkaat jopa jonottavat viikkoja saadakseen oman kokonsa.

Mos Moshin Emmie skirt 119 € on samaa istuvuutta, asennetta ja yksityiskohtia kuin housuissakin. Hame on jälleen loistava vaate niin töihin kuin juhlaankin – yläosa ja asustaminen ratkaisevat, onko asu arkinen vai iltaan sopiva. Tässä yhdistimme sen PBO:n upeaan stretch silk Lane -toppiin 129 €.

LOPPUVUODEN EDUSTUSTEHTÄVÄT

Tähän aikaan vuodesta meillä kaikilla tuntuu olevan monenlaisia edustusmenoja: pikkujouluja, itsenäisyyspäivän juhlat, koulun juhlia, konsertteja tai uuden vuoden bileet. Onkin hyvä suunnitella jo hyvissä ajoin luottoasut eri tilaisuuksiin ja juhliin, sillä hyvä vaate taipuu moneen. Istuva ja itselle sopiva asu antaa itsevarmuutta. Mukavat ja näyttävät kengät, kuten Terhi Pölkin tai Style Snobin korkkarit, ovat osa juhlapukeutumista. Toimivan asun salaisuus on, kun siinä viihtyy ja kengillä jaksaa tanssia aamuun asti.

Tässä asussa juhlitaan pikkujoulut, Suomen itsenäisyyspäivä ja otetaan vastaan uusi vuosi. YAS Tora -toppi 44,95 € ja YAS Tora skirt 54,95 € ovat saatavilla Malou C.n mallistosta. Toppi ja hame toimivat erinomaisesti myös erikseen.

Jenny pääsi kokeilemaan uuden tanskalaisen tuotemerkin YAS:n Studio 75 -juhla-asua, jota ei tule vastaan ihan joka tytöllä. Tämä asu vaatii vähän Kylie Minoque –asennetta; YAS-nainen ottaakin tilanteen haltuun, korkkaa tanssilattian ja nauttii kimalluksesta täysin siemauksin.

LAINAHÖYHENISSÄ Usein kaverin kaapista saattaa tehdä todellisia löytöjä. Mikä ystävällä on jäänyt käyttämättä, voi olla juuri sinulle se, mitä sinä olet metsästänyt pitkään, vähän väriä, höyheniä, kimallusta tai väripilkku. Juhlapukeutumisessa asusteita kannattaa käyttää rohkeasti. Vaikka Second hand -liikkeistä, esim. Relove Töölöntorilla, voit löytää asuun juuri sopivan detaljin tai puuttuvan palasen. YÖN KUNINGATAR Seuraan liittyy yön kaunotar, mystinen Pauliina. Tämän naisen perässä seuraa vain ihailijoiden vana ja tumman parfyymin tuoksu. Tarvittaessa tämä kaunotar voi heittäytyä hieman diivaksi, mutta saatuaan hakemaansa huomiota, hän on eittämättä illan tyrmäävimpiä naisia.

Pauliinalla on päällään myös YAS:n Studio 75 Floria -mekko 94,95 €, joka sopii niin kokkareille kuin tanssilattialle.

YAS- ja Mos Mosh -naiset ovat todennäköisesti hyviä ystäviä, ja he viihtyvät huomion keskipisteenä.

Malou C. showroom / shop tarjoaa viihtyisät puitteet illanvietolle. Meillä saa asioidan ihan rauhassa, ilman keskustan tai kauppakeskuksen ruuhkaa ja ”asiakkaalle aina sopien” on palvelumme punainen lanka. Tarjoamme aina myös asukokonaisuuksia, josta on tullut paljon kiitosta.

ENEMMÄN KUIN VAATELIIKE Malou C. tarjoaa personoitua pukeutumista aina asiakkaan tyyliin sopien. Kun haluat erottua eduksesi tai pukeutua laadukkaasti, me luomme sinulle sopivan lookin ja rakennamme kanssasi toimivan vaatekaapin. Meille voit varata henkilökohtaisen, maksuttoman My Look and Feel -tyylitapaamisen. Malou C.n viihtyisissä tiloissa voit järjestää myös Private party -illan, jolloin tilat ja ilta varataan sinun ja kavereidesi käyttöön ja oman tyylin ja asujen löytyminen sujuu kuplivissa tunnelmissa sekä parhaassa seurassa.

Tutustu Malou C. palveluihin tästä

ja

Varaa oma aikasi maksuttomaan My Look and Feel -tyylitapaamiseen. Tervetuloa tutustumaan myös Showroom-shoppiin paikan päälle, Kuortaneenkatu 5, Vallila! Mikaela Konepajahallin muotikuvat: Ira Launiala

#MosMosh #TerhiPölkki #YAS

1,346 views