Search
  • Mikaela

SYYSKUUN SISUKKAAT NAISET


Tämän jutun naisia yhdistää sisustaminen, tyyli ja tyytyväinen asiakas. Pääsimme tekemään syyskuun blogijutun Marju Rouvisen kauniiseen kotiin Espoossa. Sisustussuunnittelu on Outi Tammen käsialaa, kotiin on valittu useita Hakolan huonekaluja ja kaikki kolme naista ovat Malou C.n asiakkaita.

Vasemmalla Outi Tammi, keskellä Annaleena Hämäläinen ja Marju Rouvinen tutkivat Hakolan uutuuksia. Valokuvaus Mira Näppi

Syyskuu on sisustamisen kuukausi. Se on messujen, suunnittelijoiden ja asiakkaiden kohtaamisen aikaa. Sisustuslehdet pursuavat ideoita kotiin. Kesän jälkeen halutaan taas ”kotoilla”, esiin kaivetaan torkkupeitot ja kynttilät. Uusi sohvakin hankitaan kotiin usein syksyllä, Annaleena Hämäläinen Hakolalta kertoo. Hakolan syksyyn kuuluu olennaisesti mm. koko sisustuskansan kokoavat Design market ja Habitare, jossa he saivat ”Paras osasto” ja ”Vuoden design-teko” tunnustukset.

Aikaansaava Annaleena Hämäläinen on Hakola jo kolmannessa polvessa. Kuvassa isänsä Jari Hakolan kanssa.

UUSI SUUNTA

Hakolan luovajohtaja Annaleena Hämäläinen on tehnyt pari vuotta työtä Hakola-brändin ja sen tuotevalikoiman uudistajana. Hän on suunnitellut osan tuotteista itse, osaan projekteista on kutsuttu nuoria, suomalaisia suunnittelijoita. Annaleena on nuorentanut myös Hakolan imagoa, perustanut verkkokaupan, uudistanut jakelua ja kaksinkertaistanut yrityksen liikevaihdon.

Valokuvaus Mira Näppi

Yhtenä esimerkkinä uudenlaisesta tavasta ajatella on yhteistyö Malou C.n kanssa. Showroomia kaunistaa Hakolan sohva ja sohvapöytä. Lippa- ja Riippu-hyllyt ovat luonteva osa myymäläkalustusta. Ei liene sattumaa, että että moni Malou C:llä käynyt asiakas, jolla sohvan hankinta on ollut harkinnassa, on sen sittemmin hankkinut Hakolalta.

Valokuvaus Mira Näppi

Valokuvaus Mira Näppi

Valokuvaus Mira Näppi

Marju Rouvisen koti on vuonna 2016 valmistunut 180-neliöinen omakotitalo,jossa asuu Rouvisen viisihenkinen, aktiivinen perhe. Perheen arki on kiireistä - vanhemmilla on kiireiset työt ja kaikki lapset harrastavat koripalloa. Tärkeintä kodissa onkin toimivuus; pintamateriaalit, värit ja huonekaluvalinnat kestävät sekä käyttöä että aikaa. Kodissa on iso yhteinen tila, kaksi sohvaryhmää ja iso ruokapöytä, jotka kokoavat perheen yhteen. Teineille löytyy kodista ihan oma siipensä, jonne he voivat vetäytyä omaan rauhaan. Yhtä lempipaikkaa kodissa on vaikea valita, kun kokonaisuus on niin onnistunut, toteaa Marju. Sisustus on kokonaisuudessaan Outin suunnittelema. Kohde on ollut yksi hänen lempiprojekteistaan. Selkeys, skandinaavisuus, laatu ja toimivuus kuvaavat niin Rouvisen kotia kuin naisten tyyliäkin. Yhteistyötä on tehty niin pitkän aikaa, että asiakassuhde on syventynyt ystävyydeksi.

Sisustamisen ammattilainen Outi Tammi sisustaa kauniita koteja ympäri vuoden. Taustalla Outin maalaama sisustustaulu, joita hän maalaa asiakkailleen tilaustöinä. Taulu sitoo kodin värit yhteen tuo tunnelmaa. Vaatevalinnoissa Outi luottaa yksinkertaisuuteen ja laatuun: PBO:n Reed hame,Second Female-neule ja alla valkoinen paitis. Valokuvaus Mira Näppi

Outi on ollut monen asiakkaan luottosuunnittelija jo yli 10 vuotta. Outi jätti opettajan työnsä ja ryhtyi yrittäjäksi ja itsenäiseksi sisustussuunnittelijaksi. Outilla on kyky kohdata erilaisia asiakkaita, elämäntilanteita ja hänelle asiakas on aina keskiössä. Huolella tehty alku- ja tarvekartoitus ennen projektin aloittamista sekä luotettavat ja parhaat mahdolliset yhteistyökumppanit takaavat onnistuneen, asiakkaan näköisen ja aikataulussa toteutetun lopputuloksen. Outin projektit tulevatkin useimmiten suositusten ja onnistuneiden kohteiden kautta.

Outilla on päällään Mos Moshin valkoinen Tilda-kauluspaita 109€. Valkoinen paitis onkin Outin pukeutumisen "tavaramerkki". Outin tyyli on pettämätön ja hän kuuluu Malou C.n käveleviin ”käyntikortteihin”. Marjulla on päällään Mos Moshin paita roosana. Valokuvaus Mira Näppi

Outilla ja Marjulla on jalassaan Mosh Moshin super suositut Blake-housut 139€,joista on tullut kummankin suosikit. Marjulla päällään myös Blake Blazer 175€. Annaleenalla on Selected Femmen nahka pencil-hame, joka on ollut hänen kaapissaan yksi luottovaatteista, sen kaverina Second Female:n pehmeä ja laadukas Brook-neule195€. Valokuvaus Mira Näppi

VAHVOJEN NAISTEN VERKOSTO

Outi Tammi on vastannut myös Malou C.n showroomin suunnittelusta. Marju on löytänyt tiensä Vallilaan Outin suosituksesta, Annaleena ja Mikaela ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin ja Malou C.lle. Kaikki kolme naista ovat täydellisiä Malou C.n asiakkaita: tyylikkäitä, kiireisiä, palvelua ja laatua arvostavia. Verkostojen voima on valtava. Ansaittu " WOM" (Word of Mouth) ei ole rahalla ostettavissa, hyvä asiakaspalvelu on aitoa. Onnistunut koti, tyyli tai sisustus ei ole sattumaa. Sen takana on yhteinen ja ammattilaisen toteuttama visio, joka vastaa asiakkaan odotuksia, tuntuu omalta ja kestää käyttöä. Niin myös hyvä huonekalu. Hakola-brandiin liittyy lisäksi monia arvoa, joihin moni meistä haluaa tällä hetkelläsamaistua, ostaa siitä palasen itselleen.

MIELEENJÄÄVÄ ASIAKASKOKEMUS

Asiakaskokemuksesta puhutaan paljon. Pitää olla aito. Pitää olla tarina. Pitää olla kiinnostava. Pitää tuntea asiakkaansa, olla esillä, erottua, olla jossakin parempi kuin muut. Meidän mielestämme onnistunut asiakaskokemus on sitä, kun asiakas palaa ostoksille, antaa uuden toimeksiannon, tilaa uuden tuotteet, suosittelee sinua ystävilleen, tuttavilleen, työkavereilleen, naapureilleen. Parasta mitä oma työ voi tarjota on, kun asiakas on lopputulokseen niin tyytyväinen, ettei muuttaisi siitä mitään.

Kiitos Marju, kun avasit meille kotisi ovet ja kiitos kaikille mukana olleille heittäytymisestä täysillä tähänkin juttuun! PBO:n Delana coat 325€ oli heti Outin suosikki – parasta onkin kun kuvausvaatteet tuntuvat asiakkaista heti omilta. Mikaelalla keskellä PBO:n Justin blazer 249€ ja Beck housu 149€ – puku on paljon pidetty luottokumppani ja toimii monissa eri tilanteissa. Marjulla ja Annaleenalla jalassaan Style Snobin kengät Malou C.n valikoimista. Valokuvaus Mira Näppi

Innostuitko? Ota meihin yhteyttä.

www.malouc.com

www.valokuvausmiranappi.fi

www.creadot.fi

http://hakolahuonekalu.fi/shop/

Saat Hakolan tuotteista -15% 16.10 asti koodilla: malouc15

#Hakola #MosMosh #PBO #Habitare #MiraNäppi #OutiTammi

1,002 views