Search
  • Mikaela

NYT KÄVÄISTÄÄN KEVÄÄSSÄ 2017


Elokuu on kiva kuukausi. Silloin palataan arkeen ja rutiineihin, siirrytään syysasuihin, mutta toisaalta on vielä lämmintä ja paljon tapahtumia, jotka piristävät. Heti elokuun alkupuolella (tänä vuonna 10. - 12.8.) on CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), jolloin me vaatealan ihmiset, merkkien edustajat, sisäänostajat ja kauppiaat suuntamme Kööpenhaminaan. Itse käyn messuilla katsastamassa mm. Mos Moshin, Second Female:n, PBO:n, Style Snobin, sekä Markbergin mallistot, hakemassa inspiraatiota, haistelemassa trendejä ja ihailemassa ihmisiä.

Bella Centerissä pidettävät messut ovat kolmipäiväinen tapahtuma, mutta päivässäkin ehtii hyvin katsastamaan useamman malliston ja merkin. Monet tanskalaiset käyvät messuilla vain hakemassa inspiraatiota, kuten alakuvan ihana Nicole. Käynti Köpiksen keskustassa on Muotiviikkojen aikaan must – silloin katukuvassa näkee todella tyylikkäitä ihmisiä.

Tanskalaiset naiset ovat todella naisellisia: vasemmalla Yvonne ja Chantelle näyttävät mallia, miten olla yksinkertainen. Mekko ja sandaalit ovat tyrmäävä yhdistelmä.

Jokainen merkki haluaa erottua edukseen ja saada ostajien huomion, siksi messuosastot ovat pieteetillä ja tyylillä rakennettuja.

Vasemmalla Mos Moshin perustaja Kim Hyldahl. Mos Moshilla oli mallisto myös miehille! Siinä oli ilo nähdä samoja materiaaleja, leikkauksia ja tyyliä kuin naisten puolella. Nuorekas, laadukas, urbaani – olisi ehkä sanoja, joilla tätä merkkiä voisi kuvaillla. Kimin vieressä kuvassa Tanskan myyntijohtaja Jesper Nobel Hassing. Alla Tanskan myyntiedustaja Monica Plenov, jolla jalassaan super suositut Blake-housut tummansinisenä ja Tilda-paitis vaaleansinisenä.

Suomen Mos Moshin edustaja ”aina niin trendikäs” Jenny Anttila (oikealla) kollegansa Hannele Rauvanto Villatremondolta. Jennyllä alla päällään Mos Mosh –malliston Blake sport –blazer, joka tulossa myös Malou C. n valikoimiin.

PBO:n suunnittelija Tine Vollertsen näytti lempitakkinsa PBO:n mallistosta.

Yleisilme messuilla oli värikäs. Toisaalta kevään värit olivat jopa aika syksyiset – paljon keltaista, vihreää, sinistä, jopa luumua ja korallinpunaista. PBO kertoi malliston saaneen inspiraation ”New York –teemasta” ja siinä yhdistyvät ”street, smart ja sport” –pukeutumisen parhaat palat. Ja kuten tiedämme, jersey-laatu PBO:n puvussa on todella mukava päällä, tunne on sama kuin olisi verkkarit jalassa ja silti look on todella smart. Malou C.llä on saatavilla Blues / Philosohpy –sarjat sekä Justin ja Beck –sarja. Värit musta ja tummansininen.

Toinen malliston värimaailma oli kesäisempi: valkoista, sinistä ja mausteeksi korallia. Tämä värimaailma ja nämä tuotteet valittiin Malou C.n mallistoon. Oma suosikkini oli tuo farkkutakki keskellä.

Jussi Pakarinen on Suomen PBO:n edustaja ja maapäällikkö sekä ihan paras yhteistyökumppani.

Lopuksi vielä Markbergin mahtava pariskunta: Rune (myynti) ja Mette (suunnittelu). He pyörittävät tyylikästä ja laadukasta Markbergin asuste- ja laukkumerkkiä. Malou C.n valikoimiin otettiin nämä alla olevat ihanuudet, jotka ovat myynnissä helmikuussa 2017.

Syksyn aikana meille tulossa jo ihania Markberg-tuotteita sekä laukkukilpailu, jossa arvomme yhden tanskalaisen bloggaajan valitseman suosikkilaukun. Pysy siis kuulolla!

Messuterveisin,

Mikaela

#CIFF #Markberg #PBO #MosMosh #StyleSnob #SecondFemale

474 views