Search
  • Mikaela

MEET SUVI KALLIO


Suvi Kallio on 41-vuotias, yksi Flow Festivalin perustajista ja toimitusjohtaja.

Kuten monet hyvät ilmiöt tai yrittäjätarinat, myös Flow sai alkunsa harrastuksesta ja halusta luoda Helsinkiin jotain uutta; kaupunkitapahtuma, joka olisi suunnattu nuorille aikuisille ja täydentäisi Helsingin Juhlaviikkojen tarjontaa. Nyt 13-vuotias Flow on ollut viimeiset 6 vuotta Suvin ja hänen miehensä Tuomas Kallion päätoiminen työ, kolmantena osakkaana vaikuttaa Toni Rantanen, kokenut DJ ja klubimoguli. Flow Festival työllistää päätoimisesti 8 henkeä, yhteisverkostojen kautta satoja.

Suvi ihastui PBO:n Thomas-takkiin 339€, jonka laatu näkyy ja tuntuu olematta silti ylimielinen. PBO:n takki sopii täydellisesti kumppaniksi naiselle, joka kulkee omia polkujaan.

Jalassa Selected Femmen nahkahousut 379, jotka tuovat tyyliin ripauksen rokkia ja löytyivät Suvin kaapista jo omasta takaa. Jalassa Terhi Pölkin Brandon kengät 249€ ja Markbergin laukku 239€

Suvilla on päällään Mos Moshin Blake blazer 175 €, PBO:n Hed farkkupaita 139€ ja jalassa Selected Femmen Sylvia nahkahousut 379€, ja Terhi Pölkin Brandon kengät. Tyyli sopii Suville täydellisesti, siinä yhdistyvät Flow Festivalin elementit: laatu, tyyli ja yksilöllisyys. ”ON MAHTAVAA, KUN VOI OLLA YLPEÄ AIKAANSAANNOKSESTAAN JA TEHDÄ JOTAIN ITSELLE MERKITTÄVÄÄ.” Flow Festival on kasvanut miljoonabisnekseksi. Suvi sanoo onnistuneen festivaalin salaisuuden olevan loppuun asti hiotuissa yksityiskohdissa, sitoutuneissa yhteistyökumppaneissa ja halussa tehdä parempaa - tarjota asiakkaille täydellinen kokemus ruoka-, juoma- ja taide elämyksineen. Flow ei kopio ketään. Se on saanut vaikutteita kansainvälisyydestä, kaupunkikulttuurista ja taiteesta enemmän kuin kansainvälisistä musiikkifestivaaleista. Flow’ta voisikin kuvata ”putiikkifestariksi” – pieni, kompakti ja kokonaisvaltainen elämys.

Suvin tyyli on skandinaavinen ja minimalistinen, mutta siinä on aina pieni twist. Pukeutumisen luottomerkkeihin kuuluu erityisesti Terhi Pölkin kengät ja Lumin laukut. Suvi pitää myös kaikista Malou C.n brandeistä, mm PBO, Selected Femme, ja Mos Moshista. Tärkeintä ovat arvot, jotka näkyvät myös Suvin pukeutumisessa: laadukas, selkeä ja toimiva.

PBO:n farkkupaidan päälle viileneviin iltoihin sopii Selected Femmen Livana knit 79,95€ – villa ja nahka ovat lyömätön yhdistelmä.

”UNELMAMME ON OLLA YKSINKERTAISESTI PARAS”. Haluamme, että jokainen Flow on edeltäjäänsä parempi. Asiakkaamme ovat entistä vaativampia, kansainvälisiä ja kokeneita – Flow haluaa olla kohderyhmälleen aidosti kiinnostava ja elämyksellinen, ei päälle liimattu tai valtavirtaa edustava. Ihan niin kuin Malou C. ssäkin: haluamme, että asiakkaamme saavat rahoilleen vastinetta. ”Työni on tosi monipuolista ja parasta on, kun saa tehdä töitä niin mahtavien ihmisten kanssa”. Tämän allekirjoitan ehdottomasti myös omassa työssäni. Kiitos Suville mahtavasta kuvausiltapäivästä Suvilahdessa, vain viikkoa ennen Flow Festivalia, ja heittäytymisestä mallin rooliin. Kuvat nostivat kylmät väreet, niin upeita niistä tuli. Suvi kehoittaa kaikki Flow-vieraitaan kokeilemaan jotain uutta, heittäytymään tunnelmaan avoimin mielin ja nauttimaan Flow’sta 2016!

Flow terveisin, Mikaela Malou C. Tyyli: Mikaela Tokola, meikki: Pauliina Pusa / Malou C. kuvat: Ira Launiala

#SuviKallio #SelectedFemme #PBO #MosMosh #TerhiPölkki #FlowFestival

565 views