KALASATAMA, HERMANNIN RANTATIE 6, 00580 HELSINKI  |   mikaela@malouc.com  |  +358 40 532 0366

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2019 MALOU C.

PALVELUT

PALVELUT

MY STYLE
–tyylipalvelu

My Style -tyylipalvelu on henkilökohtainen tapaaminen, joka sisältää alkukartoituksen, kuvat, vartalotyyppi- ja tyylianalyysin sekä 3–5 asukokonaisuuden suunnittelun.

Tyylipalvelu toimii erinomaisesti, kun haluat uudistaa vaatekaappisi sisältöä kerralla, kokosi on muuttunut, tyylisi on hukkunut, palaat äitiyslomalta työelämään tai menet urallasi eteenpäin. Tapaaminen sopii myös kauden asujen päivittämiseen, jolloin saat uudet asukokonaisuudet yhdellä käynnillä.

Palvelun hinta on 50 euroa. Yli 500 euron ostosten yhteydessä tarjoamme palvelun veloituksetta.

Tervetuloa! 

PRIVATE PARTY

–järjestä ilta pukeutumisen ympärille

Private party on suunniteltu erityisesti naisryhmiä, ystäviä, tiimejä tai yritysasiakkaita varten.

 

Voit järjestää nais- tai työporukan etkot tai virkistysillan pukeutumisteeman ympärille. Saatte liikkeen tilat ja palvelun täysin omaan käyttöönne. Iltaan kuuluu konseptin, brändien sekä toimivan vaatekaapin esittely. Lasillinen kuohuvaa, kahvi/tee sekä pientä purtavaa sisältyy iltaan. 

 

Hinta 100 €/ilta (7–12 henkeä). Catering hoituu sopimuksen mukaan

MALOU C.

YRITYKSILLE

Malou C. tekee yritysyhteistyötä mielellään. Tulemme ilolla yrityksiin kertomaan toimivasta työpukeutumisesta, stailaamaan koko tiimin tai mukaan yrityksen tapahtumiin.  Järjestämme tarvittaessa vaikka muotinäytöksen tiloissanne.

 

Me suunnittelemme mielellämme tiimin yhteisen tyylin vaikka tapahtumia, messuja tai kuvauksia varten, tuomme kuvaajan, meikkaajan tai stailaajan mukanamme sopimuksen mukaan. 

 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yrityskeikka tyyliinne ja tarpeisiinne sopien!