Malou C.n missio on rakentaa kanssasi tyyliisi ja tarpeisiisi sopivaa vaatekaapin sisältöä sekä kannustaa tekemään kestävämpiä valintoja. Ei enää epätoivoista “ei mitään päällepantavaa” tai hätäisesti tehtyjä hutiostoksia, vaan vaatteita, joita käytät pitkään, joista tulee sinun lempivaatteitasi ja asukokonaisuuksia, jotka on suunniteltu juuri sinulle.

Olemme kiireisten, työssäkäyvien naisten työpukeutumisen luottokumppani.  Meiltä saat ympäri vuoden vaatteet toimivan vaatekaapin kulmakivet: puvut, paidat, asusteet sekä sesonkeihin sopivat takit, neuleet, hameet ja mekot me täydennämme joko omasta verkkokauppamme valikoimasta tai yhteistyökumppaneidemme mallistoista. Lisäksi meiltä saat lisää itsevarmuutta ja aikaa arkeesi, kun asut ovat valmiiksi yhteensopivia ja toimivia juuri sinun arkeasi ajatellen.

Palvelemme ajanvarauksella sekä verkkokaupassamme. 
Voit aina kysyä neuvoa ennen vaatevalintojasi “olisiko tämä minulle, minkä koon ottaisin, mihin minä yhdistäisin tämän? Me autamme mielellämme. Tai jos haluat uudistaa tyyliäsi tai hankkia kerralla sesonkiin sopivat asukokonaisuudet, varaa silloin henkilökohtainen tapaaminen!

Tervetuloa Malou C.n asiakkaaksi!

NÄYTÄ KAIKKI